Wat kost een was draaien

Wat kost wassen en drogen en baden of douchen? Dat hangt af hoe u het water verwarmd en hoeveel water u gebruikt. Het Nibud zet de kosten op een rij.

Regelmatig krijg ik vragen over energiekosten. Zoals pas ook weer toen iemand mij vroeg wat de kosten zijn van een wasbeurt van de . Wat kost het nou, inclusief waterverbruik en stroomverbruik? Ik zit wat te googelen maar ik kom er niet echt uit.

Miele van bijna jaar oud) Naar . Wat kan die persoon hiervoor ongeveer vragen? Hij beweert dat het per keer €kost, maar daar geloof ik niks van, dan zou je. Maar wat kost dat wassen ons eigenlijk aan water en energie?

Wat zijn nu de kosten van deze alledaagse handelingen? Onderzoeksbureau Nibud zocht het uit, in samenwerking met RVO en Vewin. Onlangs kreeg ik de vraag wat het gebruik van een wasdroger per keer kost.

Die vraag had ik voor een wasmachine al een keer beantwoor . We delen in de kosten van de huur , stroom , water en internet.

Maar keer per dag de wasmachine laten draaien dat is wel wat veel. Toch maar eens gekeken wat het kost als je de droogtrommel gebruikt. In de zomer draait hij hoogstens keer in de week voor de .