Vervangen lampje inbouwspots

Mijn badkamer is voorzien van inbouwspotjes. Lampje van keuken spot vervangen, hoe? Geüpload door LampdirectHalogeenspot vervangen door LED.

Een ingebouwde spot vervangen vereist meer werk dan het vervangen van een ouderwetse gloeilamp. Hier zie hoe het gemakkelijk en snel . Een lampje vervangen klinkt ontzettend simpel, maar dat valt soms nog wel een beetje tegen. Er zijn een aantal dingen waar u op kunt letten als u de lamp .

Die ring heb ik eraf gehaal maar ik heb geen idee hoe ik het lampje eruit moet krijgen. Nu wil ik de lampjes vervangen maar krijg de lampen niet los. Wel is het lampje al van het stroom af. Ik wil dit graag doen zonder het spotje zelf . Gatopening voor inbouwspot te groot. Hallo,Ik heb een halogeenlamp GUstuk en wil die vervangen maar krijg die oude lamp er niet uit.

Heb enige jaren geleden verlaagd plafond met inbouwspots laten.