Van 380 naar 220

Hallo, ik weet dat er apparaten zijn die een krachtstroom bron van 3volt kunnen ‘converteren’ naar 3 . Ik heb even een vraagje over het aansluiten van 3volt naar 2volt. Ik heb een 3volt kabel liggen en die moet .

Het gaat om het volgende de 380volt die ik nu gebruik op mijn hefbrug en lastoestel,,, wil ik 220volt er naast maken,, nou kan ik een kabel . V, leuk maar dat wilt enkel zeggen dat in ster de motorwikkelingen fase 220Volt krijgt en in driehoek fase . Bij de krachtstroom aansluiting wordt deze dan weer opgesplitst in drie verschillende 2Volt-groepen. Daarbij wordt dus niet de 3Volt gebruikt, maar de .

Ik heb zojuist een oude kolom boormachine gekregen die volgens mij 3volt is. Is het mogelijk om 220V uit deze stekker te halen? Verder heb ik een aantal 380v apparaten zoals een beugelzaag maar deze hebben weer . Hoi Ik kan een harwi zaagtafel bekomen, maar vraag me af of hij om te bouwen is van 3naar 22 hij heeft best wat vermogen dus wat . Kabels Stekkers Elektra 230v Stekkers 3Volt. Vind fantastische aanbiedingen voor transformator 3v 2trafo 2380.

Dit is een truuk om met een condensator een 3draaistroommotor op 2te laten draaien. De hele theorie is mij bekend (WTK opleiding) . Vroeger waren deze spanningen in Nederland en België op de meeste plaatsen 3volt en 2volt, maar dit is geleidelijk opgevoerd in het kader van de .

De bank draait echter op 380V, terwijl ik in de schuur slechts 220V. Ombouw naar een 220V motor valt in principe ook af omdat er een twee . Korrex Nürnberg van 380v naar 220v aanpassen. Zijn er mensen die ervaring hebben met het aanpassen van voltage op een Korrex . Stekkers aansluitemn en de pinnen (bruin l- blauw) van de 380 . Is er ook iemand bekend met ombouwen,of laten ombouwen van apparatuur van 380v naar 220v.