Tv ophangen aan muur zonder kabels

TV beugel – TV ophangen zonder te boren en zonder schroeven! Erard TV Muurstandaard Standit 6Zonder schroeven toch op een goede hoogte ophangen? Afbeeldingsresultaat voor tv ophangen kabels wegwerken.

Hang zelf jouw flatscreen TV aan de muur met onze stap voor stap klushandleiding. Flatscreen TV ophangen – Kabels wegwerken . Hang zelf jouw flatscreen TV aan de muur met onze stap voor stap. Je monteert de ontvanger tegen de muur achter de TV, terwijl je de. Je TV aan de muur zonder kabels in het zicht.

De kabel goot was zelfs lager dan de ophang beugels die ik gebruikte met zijn 23mm hoogte van de muur . In mijn huis wil ik mijn TFT TV ophangen. Nu wil ik eigenlijk kabels zien en natuurlijk helemaaaal geen kabelgoot. Ik heb mijn tv opgehangen en nu zie je allemaal lelijke kabels eronder hangen. Mijn schoonouders willen een nieuwe tv kopen, en deze dan ophangen.

Maar, hun hebben op dat stuk muur stopcontacten naast elkaar en willen deze dan . Denk er aan: alle muurbeugels worden geleverd zonder kabelgoot. Wil je de kabels van je tv aan de muur direct wegwerken?

De TV Goot is een slimme inbouwoplossing waarmee de kabels tussen TV en TV meubel in de muur.