Transformator inbouwspots vervangen

De juiste transformator kiezen en installeren voor 12V lampen. Geüpload door LampdirectWelke transformator heb ik nodig voor mijn 12V lampen? In deze video laten we u zien welke.

Vorige maand stopte lampje met branden; lampje vervangen: geen licht van. V halogeen gaf vroeger beter licht af dan 2V halogeen. Gratis vervangen van de transformator. Ondanks dat led inbouwspots niet stuk gaan kan het wel zijn dat de transformator naar een aantal jaren .

Ik heb volt halogeenverlichting, moet ik ook de transformator vervangen? LED spots kunnen prima werken met een transformator die u nu gebruikt voor uw . Hoe vervang ik de trafo van de halogeenspots in de badkamer? Bij spotjes op 2Volt is het een kwestie van de lampjes vervangen. Wanneer u uw halogeenspots gaat vervangen door LED-Spots is het. De trafo werkt alleen maar goed wanneer er bijvoorbeeld minimaal 20W (zie u trafo) aan . Als je LED-spots koopt, hoeven die niet op een transformator te worden.

Ik heb het hier over GUplafondspotjes van 50w die ik vervangen heb door GU10 . Nu blijkt (volgens Philips) dat je halogeenspots niet zomaar kunt vervangen door LED spots.

Je moet dan ook de transformator vervangen voor . We hebben het wel eens vaker dat eentje ermee stopt, maar dan vervangen we het lampje en. Hoe ziet een doorgebrande trafo eruit? Ja, in vele gevallen kan je je lampen gewoon één op één vervangen. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trafo voor LED?

Ik heb ingebouwde halogeenspots van watt rechtstreeks aangesloten op. Ik heb halogeen-spots van Watt aangesloten op een transformator. Ik wil de halogeen-spots vervangen door LED-spots van Watt. Voor het gebruik van deze inbouwspots badkamer heeft u altijd een transformator nodig die de stroomsterkte van 2Volt omzet naar Volt.

We hebben de lampen al vervangen en het lichtknopje nagekeken. De transformator van de spotjes ligt op de lamellen van het plafond. Nu wil ik graag de halogeenspots vervangen voor led spots het.

Ik zag ook een trafo geschikt voor halogeen en le kan dit een optie zijn? Kies voor een transformator om de spots van 12V op de normale netspanning aan te sluiten.