Relais 12v aansluiten

Op het relais staat het volgende schema: Aansluiten relais tbv 12V aansluiting. Ik kom op het forum regelmatig mensen tegen, die problemen hebben met het aansluiten van een relais. Weet iemand hoe ik een relais kan aansluiten?

En ik wil hem graag als versterker voor een 0. Wanneer je alles weten wil van relais kun je het filmpje compleet bekijken. Uit allebei de horens komt maar draad en zijn samen op punt van het relais gemonteerd. Het betreft een 12V 30A relais met punten.

Wat ik weet van de werking van een relais is: aansluiting = +12V = signaal, in mijn geval . We verkopen ook relais schakelaars: Hoogspanningsrelais 12V Р230V Een relais zorgt ervoor, dat andere apparaten die niet direct. Wie weet of heeft de aansluitschema van een polig 12v relais? Jeak Edited by РJeak on December 2015:17:28 .