Magnetische loop antenne maken

Op internet vond ik info over de Magnetic Loop antenne. Het is een spoel met winding die door middel van een condensator in resonantie . Deze kabel gaf me inspiratie om eens een loopantenne op meter te maken, omdat ik hier niet makkelijk een goede dipool kan maken.

Bij een magnetische loop antenne zal een HF stroom de kortste weg kiezen en. Het bewijs dat U met een loop antenne op meter hoogte in de tuin van een rijtjes. U op weg helpen met het bouwen van een goede Magneticloop antenne.

Magnetic Loop – Simpele zelfbouw Magnetic loops.

On-Glass antenne maken, dit is de binnenzijde en het afschermblikje moet er nog op. De hier beschreven antenne was te bezichtigen op de Themadag Zelfbouw 20in. Het grote probleem van de meeste magnetic loop antenne’s is de.

Ben sinds kort lid geworden van de Veron en wil op de kortegolf gaan luisteren. Ik wil zelf een magnetic loop antenne gaan maken voor 0-30 . Hier mijn Realistic DX-3ontvanger samen met mijn zelfbouw multi band magnetic loop.