Led verlichting scooter aansluiten

Hallo, ik heb vndaag m’n LED verlichting binnen gekregen zonder enige. Ik wil dus aan jullie vragen hoe ik dit moet aansluiten op. Aerox koplamp (audi-look)berichtendec 2010ZIP lampjesberichtenjuni 2010Led achterlicht Aprilia SR monteren.

Geüpload door VOL GAS MET JOEYWelkom op het kanaal ‘Vol gas met Joey’. Ik ben Joey Schaar, scooter monteur in hart en. Deze led verlichting voor in je Vespa scooter maken hem echt af.

De verlichting werkt maar als ik mijn licht aansteek rijd de scooter niet.

Je koplamp zal je niet kunnen vervangen door LED verlichting. Ik zou wel beide lichten dan op je accu aansluiten, omdat je anders je spanning. Led verlichting is toegestaan mits het de juiste kleur is en niet. Ik heb enige ervaring met elekriciteit door mijn natuurkunde lessen.

Ik wil graag ledjes aansluiten op mijn scooter. Discussie: Led strip aansluiten op verlichting. Hallo, Ik wil graag led strips inbouwen bij mijn knipperlichten op mijn BTC Riva.

Dagrijverlichting) Om een idee te geven: Alleen complete. We hebben vandaag twee setjes gekocht á €led dagrijverlichting bij Action, maar nu het aansluiten, graag een schema omdat te kunnen .