Led spot vervangen

Door de aannemer van mijn badkamer heb ik mij LED-inbouwspots laten. Geüpload door Erwin van den BerghLED spot wisselen_Edison. Ghalogeen vervangen voor energiezuinige ODF.

In deze video leggen we uit hoe u uw oude halogeen spot eenvoudig vervangt door LED spots. Philips ERLED Spot 2W=25W Warmwit 2700KK 36° 230VAC. Philips ERLED Spot 4W=60W Warmwit 2700KK 40° 230VAC . Voor het vervangen van een halogeen lampje uit een plafond spotje moet je eerst met een.

Ja, in vele gevallen kan je je lampen gewoon één op één vervangen. E27-lampen en GU10-spotjes werken altijd op 230V en zijn in de meeste gevallen één . Dat is een beetje donker, dus ik wil ze graag vervangen. Het lijkt echter wel alsof ik de complete spot uit het plafond moet halen om de lampjes . De titel zegt het al, ik heb spotjes op de badkamer die in een verlaagd plafond zitten. Nu heb ik vragen: Hoe vervang ik het lampje?

Na het lezen van de test van LED lampen en spots door de consumentenbond dacht ik dat het voor mij ook eens tijd was om te beginnen met . Uw halogeenspots nog niet vervangen door led? De led spots ter vervanging van de 50W en 75W zijn wel dimbaar.