Led aansluiten op 12 volt

De anode is de plus-aansluiting en de kathode is de min-aansluiting. Nu staat er volt over de LE omdat door de weerstand geen stroom loopt. Ik wil een volt (10mm) led aansluiten op een volt accu.

Kan dat, of heb ik toch een voorschakelweerstand nodig en, zo ja, hoe groot? Bij een 12V LED lamp zijn een aantal eigenschappen van de toegeleverde. Er zijn twee aspecten die belangrijk zijn bij het aansluiten op een . Dan plaats je een dimmer tussen de accu en de led strip.

In deze video tonen we hoe u heel makkelijk LED verlichting kunt aansluiten aan een 9Volt batterij. We waren uitgegaan van een adapter op volt. Ook wil ik de Ledjes allemaal apart gaan aansluiten want als er kapot gaat brand alles na . Hallo, ik vraag me af, hoe sluit je 3v leds aan op een 12v?

Hier haal je de spanning die over de brandende LED staat van af -= Volt.