Juwel aquarium lamp vervangen

Voor het vervangen van de Juwel TL buizen is geen gereedschap nodig. Op de volgende site kan je normaal een nieuwe balast kopen. The iQuatics Universal vs Juwel Hi-Lite (High Light) Multilux TLight Bars.

Nieuwe verlichting voor Juwel Rio 180berichtenmaart 2011Meer resultaten van aquafora. Aquarium verlichting, wat je echt moet weten! Kijk dan eens naar merken zoals Juwel en Eheim.

Tip: Als je meer dan één lamp moet vervangen, vervang er dan elke week één.

Heb een buis vervangen maar helaas geen licht, snap er niks van, zouden ze ook allebij tegelijk kapot gegaan zijn? Mijn TL balk van Juwel is defect kan ik deze repareren. Voor de veiligheid is de balk ook helemaal dicht gelijm onderdelen kunnen niet worden vervangen. De lichtkap van mijn juwel aqaurium is er afgelopen weekend mee gestopt.

Dus eerst heb ik lamp vervangen, maar dat hielp niet. Geplaatst in Aquarium techniek: hallo allen, vandaag ging mijn. Gelukkig valt de schade mee, de tl buizen vervangen op zijn tijd is toch niet verkeerd :).

Wat ook veel geld schelen zijn de lampen uit de bouwmarkt, alleen . Energie besparing; stap TL vervangen door LED?

Daytime adapter profiel voor JUWEL aquarium ombouwen naar LED. Ik heb deze lamp besteld voor mijn Juwel Lido 120.