Hq power galaxy 250

Uiterst geschikt in kleine bars en feestjes thuis. Lyre DMX Galaxy 2( Moving Head ) – Duration: 0:46. Hq power galaxy 2movinghead ophangen.

Ik heb deze movinghea en wil deze graag ophangen, maar ik heb geen idee hoe ik dit met . Lyre DMX Galaxy 2( Moving Head ) – ,rh:. Lyre DMX Galaxy 2( Moving Head ) – ,rh:.

Moving heads HQ Power Galaxy 2- ,rh:. Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Wie o Wie kan mij helpen aan een handleiding van de ‘moving heads’ van HQ-Power type: Galaxy 2Sinds kort ben ik in het bezit van deze . Ik heb ergens een set van HQ-power galaxy 250+kabels+scanmaster(allemaal nieuw) gezien voor 11euro.

Wegens beeindiging hobby verkoop ik mijn hq power galaxy 2moving head. Características HQ POWER GALAXY 250. Um gleich zur Sache zu kommen: Hab mir eine Galaxy 2gebraucht gekauft wo die Linse im innern fehlt.

Jetzt wollte ich fragen ob jemand . Problem wie in dem Thread dmxcontrol.

ThreadthreadID=58Folgende .