Hf antenne verticaal

Diamond CP-verticale antenne banden GP. Basis antennes koopt u online bij ClassicInternational. Experts in Wireless Communication.

Onderstaand het overzicht van onze HF-VHF-UHF-SHF basisantennes van de verschillende fabrikaten voor. Hiermee is een verticale antenne ontwikkeld die werkt op alle HF-banden boven de Mhz. Door een breedband aanpassingsnetwerk is een . Welke HF antenne vertical zonder radialen ( ivm plaatsgebrek ) kan ik het beste kopen.

Als ik een beetje in Europa kan komen ben ik al dik . Het moet dus een (of meerdere) vertical worden en mensen die mij. Een VHF antenne staat zo op het dak, hoe zit dat met een HF-antenne? Diamond HF ANTENNE BANDEN Nieuwe antennes, zie ook Ieperse Radio. HF Vertical Antenna Band meters meters meters meters meters . Al een tijdje heb ik op mijn balkon een verticale zelfbouw HF antenne staan. The antennas have a screw for direct connection of the coaxial cable.

The length of the antenna wire does not matter.