Halogeen spotjes verwisselen

Voor het vervangen van een halogeen lampje uit een plafond spotje moet je eerst met een schroevendraaier de halve ring uit het spotje halen. In deze video leggen we uit hoe u uw oude halogeen spot eenvoudig vervangt door LED spots. De titel zegt het al, ik heb spotjes op de badkamer die in een verlaagd plafond zitten.

Nu heb ik vragen: Hoe vervang ik het lampje? Inbouwspotjes vervangenberichtenaug 2012Lampje van keuken spot vervangen, hoe? Hoe vervang ik een halogeenspotje?

Er is een spotje in de badkamer stuk, alleen ik heb geen idee hoe ik die.

Een ingebouwde spot vervangen vereist meer werk dan het vervangen van een ouderwetse gloeilamp. Hier zie hoe het gemakkelijk en snelĀ . Je bestaande gloei- of halogeenlampen vervangen door duurzame LED-lampen. E27-lampen en GU10-spotjes werken altijd op 230V en zijn in de meesteĀ . Hallo,Ik heb een halogeenlamp GUstuk en wil die vervangen maar krijg die oude lamp er niet uit.

De meeste moderne bureaulampen verbruiken laagspanning en halogeen steeklampjes. Als ze het begeven, kan je ze zelf vervangen. Het vervangen van een halogeenlamp is eenvoudig.

Om energie te besparen, vervangen we de halogeenlamp natuurlijk direct door een LED lamp.