Gebruiksaanwijzing tijdschakelaar met pinnetjes

Ik wil een tijdschakelaar met pinnetjes gebruiken voor de eerste keer. Alleen heb ik helaas de beschrijving niet. Kan iemand me misschien uitleggen hoe dit .

Iemand nog instructies wat ik met die zwarte pinnetje aan de zijkant moet? In deze video ziet u hoe u op eenvoudige wijze de analoge tijdschakelaar van Legrand instelt. Er is geen beschrijving beschikbaar voor dit resultaat vanwege de robots.

Hoe werkt een eenvoudige tijdschakelaar, eentje waarbij je de pinnetjes moet omklappen.

Programador automático de horas. Plug de tijdschakelaar in het stopcontact en verbind de stekker van het te . Deze versie heeft zoals ik het even zie zwarte pinnetjes aan de buitenkant. Haha, hmm, nee ik zat net al een paar keer met mn oren aan de tijdschakelaar; . Met de tijdschakelaar stelt u de tijd in waarop een elektrisch. Een tijdschakelaar werkt alleen als u de pinnetjes goed instelt en als het .