Fitting met stopcontact

Ik ben opzoek naar een stopcontact dat ik in de fitting van een lichtpunt kan draaien. In de berging van mijn appartement zit geen stopcontact, . Wij beschikken over een groot assortiment fittingen.

Ik heb een hanglamp van ikea, met een transformator in de stekker. Omdat het lastig is deze naar de muur te leiden zou ik het aan willen . Stekker met fittingberichtenaug 2010Meer resultaten van forum. Je kan toch elke willekeurige fitting aansluiten met een los snoer.

NIET in het stopcontact, dit is zelfs gevaarlijk (vastsmelten contacten) maar . Ik heb laatst zo een RGB-LED lamp gekocht met afstandsbediening waar ge de kleur van kunt kiezen enzo. Die zou ik graag in het stopcontact . Deze schijnwerpers zijn ideaal om in en om het huis te gebruiken. Door middel van een snoer en stekker kunnen deze lampen . Tegenwoordig moet de bedrading van elk stopcontact en elke schakelaar via een. Bevestig bij elke lamp aan de ene fitting pool een blauwe nuldraa aan de .