Faber gaskachel aansteken

Hallo mijn faber gashaard heeft een hoofdbrander en sfeerbrander kan iemand me zeggen of de sfeerbrander ook moet branden of is dit gewoon voor extra . Geüpload door Hans van der LindenRowi Blue flame kW – Gaskachel met waakvlam stand! In mijn nieuwe huis staat een oude Faber gaskachel, nu heb ik per ongeluk de.

Deze draaiknop heeft niets met het aansteken te maken. Hallo, ik woon sinds kort in een oud huis waar een oude Faber gaskachel staat. Ik wil deze graag aan hebben want het begint behoorlijk koud . Je moet er even benzine overheen gooien en dan aansteken.

Bj een oudere gaskachel is dat al gauw een minuut of zelfs anderhalf. En als je zo’n ronde bent van bijvoorbeeld faber dan heb je eigenlijk . Hoe krijg ik mijn gaskachel weer aan? De pootjes onder de haard kunnen ingeschoven worden, zodat deze uit het.

Met uw nieuwe Faber International cv-haard kunt u elk vertrek.