Elektrische benzinepomp carburateur

Motor, Benzinepomp, Elektrisch artikelen voor Volkswagen Luchtgekoeld.

Ik heb mezelf een electrische benzinepomp aangeschaft bij Splendid. Elektrische benzinepomp op 32DIDTA Solex Carbu.

Wij raden u aan, om in combinatie met een elektrische pomp in alle gevallen ook meteen een drukregelaar te monteren ! Kijk liever naar een ander alternatief is het mogelijk een elektrische pomp te. En carburateur motoren hebben vaak geen retour leiding om de . Ik heb bij Brezan zo’n universele benzinepomp gehaald ( lage druk voor carburateurs) en die staat in princiepe altijd uit, tenzij ik overschakel . Vind benzinepomp elektrische op Marktplaats. Geschikt voor alle carburateurmotoren (geen injectie).

Er is al heel wat geschreven over de voors en tegens, maar ik heb besloten er voor te gaan. Voor mij is het voordeel dat de carburateurs gevuld .