Dru gevelkachel aansteken

Ik probeer de waakvlam van een DRU Bastille gaskachel aan te steken, maar tot nu toe nog zonder succes. Er zitten knoppen op de kachel, . Voor de verschillende typen gevelkachels gelden onder-.

Als ik het knopje met de witte stip indruk dan gaat de rode knop . Download hier gratis uw DRU Kachel handleiding. Wij moeten een oude DRU gevelkachel, nr 65 kw vervangen, Is het geveldoorvoerstuk geschikt voor . Met het warme weer had ik mijn Drugasar gaskachel (gevelkachel) uitgezet,.

Gaskachel vraagjeberichtennov 2008gaskachel wil niet aanberichtenaug 2006Meer resultaten van forum. Geüpload door Hans van der LindenInstructie gashaar openhaard ontsteken. Pagina van – DRU gevelkachel wil niet aan – geplaatst in Off Topic All: Het wordt wat kouder dus ik wilde mijn DRU art gevelkachel aan . Sinds een paar maanden woon ik in een koopwoning die voorzien is van een DRU gaskachel.

Het is een mooie gaskachel, maar we weten . Hoe los ik problemen met de ontsteking op? Veel van onze gassfeerhaarden hebben een electronische ontsteking en kunnen relatief makkelijk gemaakt .