Binnenverlichting auto werkt niet

De binnenverlichting doet het niet als de deur opengaat. De verlichting werkt dus wel als je ‘m gewoon aanzet (alle lampen hebben stroom). Op mijn Auto Hobby Club hebben ze zo’n OBD meter, die codes weergeeft .

Interieur uitrusting: Binnenverlichting werkt niet. Interieur uitrusting: Binnenverlichting bij deur open. Sinds kort doet mijn binnenverlichting het niet meer wanneer ik de deur.

Als ik de deur open doe gaat de binnenverlichting niet meer aan, en de.

De deurcontacten bij de schuifdeur en passagiersdeur werken niet. Bij mij werkt de binnenverlichting alleen bij de twee voordeuren, niet bij de schuifdeur. Volkswagen Golf V 2011: binnenverlichting doet het niet welke zekering.

Achteraan is dat niet zo, als ik die w5w lampjes vervang door le dan werkt niets nog van interieurverlichting. De binnenverlichting werkt niet wanneer je de kontaktsleutel er uit haalt. De binnenverlichting werkt niet meer naar behoren. Ben de auto aan het opbouwen en was nu toe aan deze klus.

Maar is er iemand die met een Sony autoradio een vergelijkbaar. Mijn binnenverlichting en het lampje van de deur werkt niet als ik mijn deur open als ik de rechter deur open werkt alles normaal.

De binnenverlichting van de auto werkt alleen met de schakelaar, niet automatisch bij het ontgrendelen van de auto, of bij het openen van de . Bij de Arosa MKvan mijn moeder gaat de binnenverlichting niet branden als. Rotterdam Type auto: MkGTI Edition30. Uit je verhaal begrijp ik dat je deurslot nog niet is vervangen? Overigens let wel op, dat je je lampen niet laat branden: verlichting-aan-verklikker werkt ook niet meer, bovendien kan de auto op ongelukkige . Als ik de auto via het rechter portier open, springt het slot van het linker portier wèl. Als ik de auto van buitenaf open, werkt de binnenverlichting ook zonder problemen.

Binnenverlichting en rood lichtje in de passagiersdeur branden niet. Hallo, ik heb een Hyundai Tucson 2. Het probleem is dat de binnenverlichting niet gaat branden als ik de portieren open. Om een of andere reden kan die zulke toevoegingen niet hebben weten we uit ervaring.

Zo niet, waar kan ik hem dan vinden in de auto?