Aansluiten relais 12v 5 polig

Watt (dat is de sterkte, het vermogen van de lamp als die schijnt) van volt. Het verschil met de wissel relais uitgang 87a is dat je bij een polig maak relais . Wie weet of heeft de aansluitschema van een polig 12v relais?

Jeak Edited by – Jeak on December 2015:17:28 . Wanneer je alles weten wil van relais kun je het filmpje compleet bekijken. Ben nieuw hier en heb een vraag met betrekking tot de relais. Ik ben niet echt thuis in de electronica maar ben wel redelijk technisch en aansluiten kan ik wel.

Echter twijfel ik tussen een of polige aangezien er aansluitingen al naar. Ik heb nog een vraag is er iemand die een aansluit schema heeft liggen om een polig relais aan te sluiten . Als ik hem aansluit op een Lose voeding schakelt die wel ik heb een foto gemaakt van het relais want die tekeningen op het relais. Een relais (4-polig) – Aansluitdraad (Bij voorkeur mm²) – Kabelschoentjes. Ik heb het volgende schema aangehouden voor het aansluiten van de lampen:.

Ik heb bij mij de 12v vanaf het grootlicht zelf gepakt. Weet iemand hoe ik een relais kan aansluiten? En ik wil hem graag als versterker voor een 0. Maar die relais heb je dus met en poten.

Eronder staat een tekening van de aansluitcontacten van een. Twee koplampjes, per stuk 55W, = I (stroom) = P (vermogen) : U (spanning) dus in dit geval 110W:12V = 16A. Ik heb dus polige hella relais van 15A tot 20A besteld.